Összesen: 0 Ft

Blog

Hullanak a műszempillák? Íme néhány tipp!

Amikor beüt a kánikula folyamatosan arról posztol mindenki, hogy hullanak a Vendég pillái, mit lehet tenni ellene. Nálam ez nem okoz problémát, mert van néhány trükköm, ami miatt nem számít, hogy tél van vagy nyár, a szett ugyanolyan tartós marad. Az nem titok, hogy kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozom, mert a minőség nagyban ezen múlik. És még min? A Te munkádon! Mutatom, én hogyan építek tartós pillákat évszaktól függetlenül!

Első lépés: a pillák alapos tisztítása

Sokan lebecsülik ennek a jelentőségét, pedig ez nagyon fontos a ragasztó tapadásánál. Tehát az alapos tisztítás és zsírtalanítás elengedhetetlen. Alapos tisztítással kezdj, amihez használd a Perfect Eye Lash&Brow sampont. Kitűnően tisztít, és beállítja a pillák pH értékét. Ezen kívül extra érzékeny szemen tesztelt, így ez újabb plusz pont.

Plusz tippem, hogy használj olyan zsírtalanító folyadékot, ami megnyitja a kutikulákat, mert ezzel tovább fokozhatjuk a ragasztó tapadását. FONTOS! Egy sima primer nem nyitja a kutikulát, sőt gyakran túlszárít, de a Clean Magic pre-treatment előkezelő igen, ezért én ezt használom. Ha ezt a fázist nem hanyagolod el, akkor azzal megalapozod a ragasztó kötését és az illesztés tartósságát.

 

 

Második lépés: Super Bonder ragasztó stabilizáló és fixáló

A Super Bonder stabilizálja a ragasztó kötését és tökéletes tartósságot biztosít bármilyen körülmények között. Nem tévesztendő össze egy átlagos kötésgyorsítóval, hiszen nem ugyanaz a funkciója. A kötésgyorsító gyakran okozza a pillák hullását, hiszen a gyors ragasztókhoz még ezt is használva felborítja az egyensúlyt és az ellenkező hatást érhetitek el vele. Egy gyors ragasztó kötésgyorsítóval alkalmazva nem fog tudni jól tapadni!

A tartós szettjeim egyik titka, hogy a Super Bondert felviszem az építés előtt a pillacsíkra. Ezzel az eljárással a kötés pillanatában stabilizáljuk a ragasztót, igy már az illesztésnél 100%-ra mehetünk a tartósságban. Ugyanis, amikor csak a szett végén viszed fel, ott már lényegében eldőlt, hogy tartósan építettél vagy nem. Ha esetleg az utóbbi, akkor nagy eséllyel megnöveled a potyogas kockázatát egy super bonder használatával. Ezért én a pillacsíkra viszem fel, mert sokkal biztonságosabb építés es tartósság  szempontjából, de nyugodtan alkalmazhatod  vékonyan a már elkészült szettre is.

Találd meg a megfelelő műszempilla ragasztót

A ragasztók eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, van amelyik gyorsabban, van amelyik lassabban köt, nem egyforma az állaguk, és nem egyformán bírják a páratartalmat és a hőmérsékletingadozást sem. A Super Bonderrel használva gyakorlatilag bármelyik Perfect Eye ragasztót ajánlom, mert így a ragasztó kötése tökéletes lesz, és megfelelő tempóban tudsz haladni. Így kihozhatod a maximumot a műszempilla ragasztóból. Nekem a személyes nyári kedvenceim a Power és a Bomb ragasztók, melyek tökéletes tartósságot és gyors munkatempót eredményeznek. A ragasztóhasználat helyes technikáját még külön kifejtem.

Azért az fontos lehet, hogy megismerd a szalonod körülményeit, amihez ajánlom egy páramérő beszerzését, Ez egy hasznos kis eszköz, és kitapasztalhatod, neked mi a legjobb választás.

 

 

Használd JÓL a ragasztót!

Nem elég kiváló minőségű ragasztóval dolgozni, azt jól is kel tudni használni. Egyáltalán nem mindegy például, hogy a ragasztót milyen felületen használod (Jade kő, üveg vagy egyéb felület), és hogy hová mártod a fant. Használat előtt mindig rázd fel a ragasztót, és a csepp közepébe mártsd a pillát! Fontos az is, hogy minél távolabb cseppents a már előzőleg használt csepptől! A már nem használt cseppet zárd le egy csepp vízzel, így megakadályozod a kipárolgását.

Figyelj a tárolásra is, hiszen mindig állítva tároljuk, légmentesen, napfénytől védve. Ehhez beszerezhezhetsz egy praktikus vákuumos ragasztótartó konténert, ami frissen tartja a ragasztódat. És amit sokan elhanyagolnak: a ragasztócsőr végét mindig töröld el szálmentes törlővel mielőtt visszazárod, közben nyomd ki az üvegből a levegőt, és úgy zárd vissza a kupakot!

 

 

Válassz prémium műszempillát!

A tartósság egyik összetevője a jó minőségű pilla. Akkor tudsz gyönyörű szettet építeni, ha a műszempilla könnyen fanolható, nem csúszik szét, nincs összetapadva, puha szálakból áll, és tökéletes a színe is. Ez sokkal dúsabbnak ható eredményt is produkál, amit a Vendégek imádnak. Megnyitja a tekintetet, és különleges, mégis feltűnő tűnő megjelenést kölcsönöz. A Deep Black és a Brown kollekciónk ilyen prémium minőséget garantál. A természetes tónusú barna pillák nem ütnek el az arc színétől, nem túl kontrasztos, nekem ez az egyik kedvencem. Perfect Eye prémium műszempilláinkat itt találod.

 

A műszempillák utóápolása

Arról se feledkezz meg, hogy a Vendégeid megfelelően kezeljék a pilláikat. Nem csak a Te munkád minősége, de a megfelelő tisztítás is fontos, amihez ajánlj az utókezeléshez termékeket. A csomagban legyen sampon, a kíméletes tisztításhoz, ecset és szempillafésű. (Webshopunkban itt elérhető az utókezelő csomag.) Adj pontos instrukciókat Vendégeidnek, hogy sokáig megőrizhessék az igéző tekintetet. Az ápolás legalább napi egyszeri lemosást jelent a Lash & Brow samponunkkal.

 

 

Ha megfelelő a technikád, és a megfelelő anyagokkal dolgozol, akkor évszaktól függetlenül tartósak lesznek a szettjeid a Vendégeid legnagyobb örömére! Próbáld ki a Perfect Eye anyagait, és megtapasztalod majd a különbséget tartósságban és gyorsaságban is!

Ha Neked is gondot okoz a nem megfelelő ragasztóhasználat, ami a leggyakoribb oka a pillák hullásának, és szeretnéd elsajátítani az én technikámat, illetve kipróbálni a Perfect Eye prémium alapanyagait, akkor ismerd meg képzéseimet! Ősszel limitált 1 napos kiscsoportos képzéseken vehetsz részt a kezdőtől a haladó szintig, ahol gyorsan megtanulhatod az egyedi Perfect Eye technikát! Már az utolsó helyeket töltjük fel, ezért érdemes gyorsan lefoglalni a helyed, nehogy lemaradj erről a kivételes lehetőségről! Kattints ide a részletekért!

 

2023.08.08.

Vissza