Összesen: 0 Ft

Blog

Műszempillaépítő képzések oktatói szemmel

Mivel senki nem izoláló csipesszel a kezében született, ezért minden lash stylist valamilyen szimpatikusnak tűnő oktatáson kezdi el megtanulni a műszempillaépítés fogásait. Ha szerencséje van a tanulónak, akkor elsőre kifog egy igazán profi, lelkiismeretes trénert, akitől biztos alapokat kap. A hozzám érkező tanulók tapasztalatai alapján azonban ennél borúsabb a kép. Manapság rengetegen hirdetnek oktatásokat jól csengő ígéretekkel, de sajnos a szakmai háttér közel sem olyan stabil, mint ahogyan azt sugallják. Rengeteg ehhez hasonló visszajelzést kapok:

„Fejes Adrinál jártam Szegeden. Sajnos sok oktatásról úgy jöttem el, hogy nem kaptam meg azt a pluszt, amiért mentem. Adri oktatásán viszont annyi tapasztalattal, új élménnyel gazdagodtam, így még szebb, tartósabb pillákkal ajándékozhatlak meg Titeket. Minden kérdésemre választ kaptam, és ami eddig nehezen ment, az most könnyebb, egyszerűbb, hála Neki! Nagyon köszönöm a magas színvonalú oktatást!

Nem titok, hogy Nekem sem volt sétagalopp lash stylistként karriert építeni. Én magam is számos oktatáson, tréningen, tanfolyamon vettem részt, de sokszor hasonlóan felemás érzésekkel távoztam. Ilyenkor az ember lánya úgy érzi, hogy biztosan ő az ügyetlen, mert egyszerűen nem megy a technika. Te is érezted már úgy, hogy ahelyett, hogy magabiztosabbá váltál volna egy tréning után, még inkább elment a kedved az egész szakmától? Hidd el, nem vagy egyedül! Ezért fontos, hogy jól nézd meg, kitől tanulsz!

 

Milyen egy jó oktató?

 

Ma már bárki tarthat oktatást lash stylistoknak, egyre több a tréner, de ez nagy felelősség. Csak azoknak szabadna oktatni, akiknek megvan hozzá a kellő tapasztalata. Ezért nem árt, ha megnézed előtte a saját munkáit, mert abból már lehet sejteni, hogy milyen színvonalon dolgozik az illető.

A saját egyedi technikámat én évek alatt fejlesztettem tökéletesre, rengeteg gyakorlással, és versenyzéssel. A mai napig vannak olyan Vendégeim, akik Budapestről is eljönnek hozzám Szegedre, mert ragaszkodnak ahhoz a minőséghez és tartóssághoz, amit tőlem kapnak. Számomra mindig is a minőség volt az elsődleges szempont, és Vendégeim hűsége is igazolja, hogy megéri a legjobbat nyújtani.

 

 

Az oktatásaim mögött egy évtizedes tapasztalat áll, amihez nagyon alapos anyagismeret is társul. Sok esetben látom, hogy hiába voltak korábban már pillás tanfolyamon tanulóim, olyan alapvető dolgokban vannak hiányosságok, mint a csipeszfogás vagy a ragasztóhasználat.

Alapok nélkül egyszerűen nem lehet tartós és gyönyörű szetteket építeni! Ezért fontos, hogy akitől szeretnéd elsajátítani a műszempilla építést, az egészen az alapoktól adjon át mindent. Ha úgy érzed, nagy a hiányosság, és lenne bőven mit átértékelni és kijavítani, akkor jelentkezz egyéni képzésre. Privát képzésen az oktató csak veled foglalkozik, és mindent tud korrigálni.

 

 

Vannak, akik viszont inkább a csoportos képzést részesítik előnyben, ahol ugyanúgy megkapják a maximális figyelmet, hiszen maximum 3 fővel indulnak a kiscsoportos képzéseim. Ezt azért szeretik a tanulóim, mert családias a hangulat, és kapcsolatokat is tudnak építeni.

 

Az egyenes beszéd

Van egy fontos dolog, amit meg kell említenem, amikor egy jó oktatóról beszélünk. Ez pedig az őszinteség. Sokszor megköszönik a tanulóim, hogy őszintén és egyenesen megmondom nekik, ha valami szerintem nem jó a munkájukban. Ez elsőre talán kicsit rosszul eshet, de egy tréner dolga az, hogy segítsen kijavítani a hibákat, hogy elindulhasson egy fejlődés. Nem pedig az, hogy megmaradjanak a berögzült hibás technikák. Egyik tanulóm például így emlékezett vissza a tréningre:

„A képzésed előtt nem sokkal kezdtem el volumeozni, és azt hittem akkor, hogy nagyon jól megy. Aztán mikor elmentem hozzád, akkor rájöttem, hogy semmit sem tudok. Nem akartam elhinni, hogy eddig mindent rosszul csináltam, de akkor nagyon egyenesen és őszintén megmondtad, hogy ez így nem jó! Viszont ezt az őszinteséget és egyensséget meg kell, hogy köszönjem, mert nélküled nem indult volna el egy változás. Ami most 2. helyezést hozott nekem egy nemzetközi online versenyen. Azóta sok képzésen vettem részt, de az igazi stabil volume alapot te adtad nekem.”

 

Folyamatos tanulás nélkül nincs jó szakember

Aki műszempillaépítéssel szeretne foglalkozni, annak már az elején el kell fogadnia, hogy ebben a szakmában mindig jönnek újdonságok akár technikákról, akár eszközökről vagy alapanyagokról van szó. Ezért időről-időre tovább kell képezned magad, ha igazán profivá szeretnél válni vagy esetleg versenyezi szeretnél. Sokan egy idő után egyszerűen nem elégszenek meg már csak a szalonmunkával, és szeretnének magasabb szintre lépni. Többféle lehetőséget is kínál ez a szakma, hiszen válhat belőled tréner, csatlakozhatsz egy márkához mint nagykövet vagy akár saját shopod is lehet. De ehhez mindig képben kell lenni a legújabb trendekkel. Ha igazán elhivatott, szorgalmas és kitartó vagy, akkor megnyílnak a lehetőségek. De kiemelkedni a tömegből csakis a minőségen keresztül lehet!

 

 

Műszempillaépítő képzések a Perfect Eye Lash Academy-n

Akár kezdő, akár már gyakorlott lash stylist vagy, képzéseim között megtalálod a neked valót. Ha most ismerkedsz a szakmával, akkor a kezdő CLASSIC, majd a kezdő VOLUME tréningemet érdemes választanod. Ha már az alapokkal tisztában vagy, az ADVANCED, a GYAKORLÓ VOLUME vagy a 2in1 ADVANCED képzéseimen várlak.

 

 

Ha az alapok megvannak bármilyen szinten is vagy most, de úgy érzed, hogy mégsem biztosak, akkor a PRIVÁT MENTORING tréningen mindent hibát vagy bizonytalanságot tudunk korrigálni. Ez az 1 fős privát képzésem az egyik legnépszerűbb tanulóim körében.

 

 

Bármelyik képzést is választod, abban biztos lehetsz, hogy egy olyan technikát sajátíthatsz el, amit sehol máshol nem tanítanak. Ez az én egyedi, nemzetközileg is elismert technikám, amiben benne van minden tapasztalatom. Ezt számos nagy nemzetközi versenyen ismerték el, például az OSCARS-on, és ennek köszönhetem, hogy többszörös magyar és Európa bajnok lash stylist lettem. Sőt, ma már rangos versenyeken zsűrizek.

 

 

Mivel a minőségi munka nem csak a megfelelő technikától függ, hanem a minőségi alapanyagoktól is, ezért a képzéseimen csakis a saját márkás PERFECT EYE termékekkel dolgozunk. Ez a 2 összetevő a titka a Perfect Eye minőségnek. Ezzel tudsz olyan ügyfélkört kialakítani, akik számára a minőség az első, és kizárólag profi szakembernek engedik meg, hogy a pilláikat kezelésbe vegyék.

 

 

Legyél profi szakember, alkoss csodás szetteket! Ehhez a Perfect Eye Lash Academy minden lehetőséget biztosít a számodra. Ha nem szeretnél csalódottan távozni egy műszempillaépítő tréningről, akkor szeretettel várlak képzéseimen!

 

2023.05.19.

Vissza