Összesen: 0 Ft

Brand Partnerek

Képviseld Te is a minőséget, csatlakozz a Perfect Eye Brand Partner programhoz! Trénerként vagy referencia szalonként is lehetőséged van csatlakozni egy színvonalas, magas minőségű márkához, amelynek célja egyedülálló minőséget biztosítani a szempilla építésben, mind képzések, mind alapanyagok tekintetében, Európa szerte.

Részletekről érdeklődj az info@perfecteye.eu e-mail címen!

Trénerek

Referencia szalonok

Vastag-Vágó Annamária - Referenciaszalon

Köszöntelek!

Vastag-Vágó Annamária vagyok, szempilla stylist, a Perfect Eye Lash Academy szegedi referencia szalonjának tulajdonosa és referencia stylistja.

2016-ban ismerkedtem meg a műszempilla építés világával. Kezdetben hobbi szinten foglalkoztam vele, majd gyorsan bizonyossá vált számomra, hogy ez lesz az én hivatásom.

Oktatásokon, továbbképzéseken veszek részt munkásságom kezdete óta, hiszen elengedhetetlen számomra a folyamatos fejlődés és hogy a vendégeimnek mindig a maximumot tudjam nyújtani.

A kezdetektől követem Fejes Adrienn munkáját, mindig az volt az álmom, hogy az oktatásain részt vehessek, hiszen példaképemként tekintek rá. Volt szerencsém többször tanulni már nála. Intenzív, minőségi fejlődésemet neki köszönhetem, mivel oktatásain minden tudását lelkiismeretesen átadta.

Munkám során az egyik legfontosabb számomra, hogy minőségi, professzionális termékekkel dolgozzam, így nem is volt kérdéses, hogy kipróbálom a Perfect Eye Lash termékeit. Már első alkalommal ámulatba ejtettek termékei, amit azóta is folyamatosan napi szinten használok.

Büszkeséggel tölt el, hogy Fejes Adrienn csapatának tagja lehetek!

Vastag-Vágó Annamária - Referenciaszalon