Összesen: 0 Ft

Rólam

Fejes Adrienn

Szempillastylist, tréner, nemzetközi zsűri, többszörös magyar és Európa bajnok

Üdvözöllek a világomban!

A szempillaépítés alapjaival 2014 végén ismerkedtem meg egy pesti kozmetikusképző magániskolában. 2015 nyarán már elsajátítottam a duplázott, azaz 2D szettek építését, melyet a későbbiekben finomítottam, és újabb technika felfedezésével még szebbé és tartósabbá tudtam fejleszteni. A következő év, 2016 elején vált ismertté számomra a szempillaépítés magasiskolája, a Volume technika, melyben azóta is kiemelkedő sikereket értem el! Ma már csak, és kizárólag szempillaépítéssel foglalkozom, és hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám egyben a szenvedélyem is. Maximalista vagyok, és kifejezetten szeretem a profizmust, amit a munkámmal is tükrözök!

Nagyon komolyan veszem amit csinálok, és nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy a szempillázás megszállottja vagyok! Szeretem a természetes, könnyed, mégis dús szempilaszetteket, melyek igényesek és megkönnyítik a dolgozó nő mindennapjait!

Munkám során engem is legyűrtek a kezdeti nehézségek, rengeteg kihívással kellett szó szerint megküzdenem, és jórészt egyedül. Már 5 és fél éve, hogy belekezdtem a pillázásba, és azóta túlzás nélkül állíthatom, hogy szinte minden energiámat és figyelmemet a munkámnak szenteltem.

Elmondhatatlanul nehéz volt mire egyenként legyőztem az összes felmerülő akadályt, de megérte. Hiszen ezeknek a nehézségeknek köszönhetően fejlesztettem ki a saját technikámat, és állítottam össze a professzionális munkához minden szempontból megfelelő alapanyagokat és eszközöket tartalmazó termékpalettámat.

Az évek során megszerzett tapasztalatokat, melyek a saját szakmai sikereimet is megalapozták, a képzéseimen adom át a tanulóimnak. Megtanítom nekik, hogyan vehetik könnyebben a mindennapok kihívásait, valamint az általam használt anyagokkal hogyan gyorsíthatják és tökéletesíthetik a munkamenetet.

Évek óta dolgozom a termékeken, mert nem csak a saját munkámhoz kerestem a tökéletes alapanyagokat, de szakmai körökben is éreztem a nyomást, hogy elérhetővé tegyem a számomra bevált minőségi pillákat, ragasztókat vagy csipeszeket. Mivel nem hiszek a gyors megoldásokban, ezért nagyon aprólékosan, minden részletre odafigyelve kezdtem hozzá.

A szakmai életemben ez egy újabb nehéz kihívás volt. Nagyjából 3 év munkája valósult meg a webáruházban. Rengeteg energiát fektettem a megfelelő partnerek megtalálásába, az anyagok, eszközök kipróbálására, tesztelésére és fejlesztésére. Ebben a tanulóim is óriási segítséget nyújtottak, hiszen Velük együtt teszteltünk, fejlődtünk. Azok, akik együttműködtek velem értékes visszajelzéseket adtak arról, hogyan működnek az anyagok, milyen tempóban tudnak dolgozni, és vendégeik mennyire elégedettek.

A termékpalettám kialakítása során figyelembe vettem milyen elvárásoknak kell megfelelnie az anyagoknak, és igyekeztem ezeket összegyúrni az én elképzeléseimmel és elvárásaimmal, hiszen a maximalizmusom és a precizitásom nem engedte, hogy beérjem kevesebbel, mint amit magam is elvárok.

Visszatekintve nem mondhatom, hogy könnyű időszak volt, de a jó dolgokat nem is adják könnyen! Szívből remélem, hogy nagyon sokaknak tudok segíteni a termékeimmel, és örömmel fogadjátok, használjátok! A tervünk a folyamatos fejlődés és bővítés, így azon leszünk, hogy mindig a legjobbat kapjátok! Ezért örömmel veszünk minden visszajelzést a termékeinkkel kapcsolatban.

Versenyek
Mindig is szerettem olyan versenyeken részt venni, amelyek során lehetőségem adódik kilépni a komfortzónámból és a saját határaimat feszegethetem. Igyekeztem mindig valami újat kipróbálni, ezért az élő versenyek mellett, ahol az időhöz kötöttség és a nyomás jelentette a legnagyobb kihívást, online megmérettetéseken is részt vettem, ahol viszont a fotózás is központi szerepet játszott, hogy vissza tudjam adni a munkáim minden apró részletét.

Minden verseny más és más, volt ahol saját modellel dolgozhattam, volt ahol nem, azonban mindegyikről elmondhatom, hogy rengeteget tanultam és értékes visszaigazolásokat szereztem. Többek között hatalmas büszkeséggel töltenek el utóbbi eredményeim, ugyanis 2018-ban kijutottam a világbajnokság döntőjébe, Párizsba a világ 5 legjobb szempilla stylistja közé, majd ezt követően Alicante-ban, az Európa bajnokságon, a Dramatic volume, Expert kategóriában elért 1. helyezésemmel egyben Európa bajnok is lettem.

Néhány eredményem az elmúlt évekből:

 • 2016 októberében indultam első versenyemen, melyben sikerült a dobogó legfelső fokát kiérdemelnem.
 • Majd egy hónappal később, 2016 novemberében is magyarország bajnoka lettem szintén Volume kategóriában.
 • Hungarian Lash Style 2016 Volume 3D- 4D I. helyezett
 • 25. Beauty Forum Hungary Lash Style 3D-5D Volume I. helyezett
 • 2017. június, Bergamo, Expert kategória Oktatói kategóriában 2. helyezést értem el Volume 3-4D-ben
 • 2017. október, Prága, Online Lash Competition A "sexy lashes" kategóriában 2. helyezést értem el, és ezzel egyben ki is jutottam a Lash Marathon két napos konferenciájára, ahol 18 előadó tartott előadást, akik a világ minden tájáról érkeztek. Élményekkel teli, rendkívül hasznos két napot tölthettem el a konferencián, ahol olyan tapasztalatokat, tudást és kapcsolatokat gyűjtöttem, melyek a későbbiekben is nagy hasznomra váltak a munkám során.
 • 2017. december, Anglia, Online Lash Competition Mega volume, Expert kategória, 2. helyezés. A versenyen a Holland szakmai zsűritől különdíjban részesültem, ezzel is külön kiemelve a munkámat.
 • 2018. április 9-10., Párizs, Világbajnokság 2018-ban kijutottam a világbajnokságra, ahol egyedüli magyarként képviseltem az országot Volume kategóriában. 700 jelentkező közül választották ki az 5 finalistát, akik közé én is bekerültem. Hatalmas élményt és dicsőséget jelentett számomra, hogy kint lehettem és rendkívül büszke vagyok az elért eredményemre.
 • 2018. április 21-22., Alicante, Európa bajnokság A Dramatic volume, Expert kategóriában 1. helyezett lettem, így megszereztem az Európa bajnoki címet. Emellett a bajnokságon 2 szakmai zsűritől is megkaptam a legjobb munkának járó díjat. Minden zsűritag rendelkezik egy kupával, amelyet a számára legjobbnak ítélt versenyzőnek adja át, én pedig elhozhattam az olasz és az ausztrál zsűritagtól is ezt a megtisztelő díjat.
 • 2018 szeptember. Oscars 2nd edition online verseny 3.helyezett
 • 2018 december Az év szempillastylistja lettem
 • 2019. Nelly Soimina /Bordeaux Mega Volume/ nemzetközi trénere