Összesen: 0 Ft

Csipeszek, tokok

Perfect Match - Gold: Izoláló csipesz & Fine Edition Volume csipesz
Perfect Match - Gold: Izoláló csipesz & Fine Edition Volume csipesz

Perfect Match - Gold: Izoláló csipesz & Fine Edition Volume csipesz

Tökéletes párosítás, a tökéletes szempillák építéséhez! Most egy különleges ARANY szettben szerezheted meg a szettekhez elengedhetetlen Perfect Eye egyenes csipeszt és a legújabb Fine Edition Volume szempillacsipeszt!

16 590 Ft

Tökéletes párosítás, a tökéletes szempillák építéséhez! Most egy különleges ARANY szettben szerezheted meg a szettekhez elengedhetetlen Perfect Eye egyenes csipeszt és a legújabb Fine Edition Volume szempillacsipeszt! 

Perfect Eye izoláló csipesz

Prémium minőségű, rozsdamentes acél izoláló szempillacsipesz, gyönyörű arany színben! Könnyen zárható, kényelmes használatot biztosító csipesz, amelynek hajlított fejrésze lehetővé teszi a könnyebb és pontosabb izolálást! Méretének és kialakításának köszönhetően nagyobb látóteret biztosít munka közben, a szempillaépítés elengedhetetlen kelléke.

 

Perfect Eye Fine Edition Volume szempilla csipesz arany színben

Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült Volume csipesz. A precíz kialakításnak köszönhetően könnyedén lehet felvenni vele a volume szempilla fant. Kompakt kialakítás, praktikus méret és kényelmes fogás jellemzi ezt a szuper kis szempilla csipeszt!

Hasonló termékek