Összesen: 0 Ft

Előkészítők, oldószerek

Perfect Eye Pure Lash & Cream Remover előkezelő csomag

Perfect Eye Pure Lash & Cream Remover előkezelő csomag

Perfect Eye őszi előkezelő csomag -15% kedvezménnyel! Fejes Adrienn összeállított Neked egy különleges csomagot, a legjobb előkezelő termékekkel! Most a prémium minőségű, illatmentes előkezelő és zsírtalanító folyadékot, a Pure Lash termékünket és a közönségkedvenc Perfect Eye krémes oldószert együtt, egy kedvezményes csomagban rendelheted meg, amihez még ajándék kozmetikai tisztító ecsetet is választhatsz!

9 390 Ft

Ajándék

Perfect Eye őszi előkészítő csomag -15% kedvezménnyel! Fejes Adrienn összeállított Neked egy különleges csomagot, a legjobb előkészítő termékekkel! Most a prémium minőségű, illatmentes előkezelő és zsírtalanító folyadékot, a Pure Lash termékünket és a közönségkedvenc Perfect Eye krémes oldószert együtt, egy kedvezményes csomagban rendelheted meg, amihez még ajándék kozmetikai tisztító ecsetet is választhatsz! 

Kiszerelés: 1db csomag

 

A csomag tartalma:

- Perfect Eye krémes oldószer 

Professzionális, minőségi szempilla ragasztó eltávolító, krémes oldószer. Kifejezetten érzékeny szemre, nagyon gyors és könnyű állagának köszönhetően nem tapad a szempillák tövére, így nem hagy maga utan kristályosodást! Hatóidő: 5 perc

- Pure Lash booster szempilla előkezelő, zsírtalanító folyadék

Prémium minőségű, illatmentes előkezelő és zsírtalanító folyadék. Javasolt közvetlenül a ragasztó használata előtt felvinni, az eredeti szempillák előkezelésére, zsírtalanítására alkalmazható. Nagyban lerövidíti bármilyen ragasztó kötési idejét, tartósabbá teszi a kötést. Kíméli, nem roncsolja a szempilla szerkezetét.
Kizárólag professzionális használatra!
Kiszerelés: 15 ml

- Ajándék választható kozmetikai tisztító ecset!

 

Írd meg a véleményed

Hogyan értékeled a terméket? *
  1 2 3 4 5
Értékelés

Vásárlók véleményei

Még nem érkezett vélemény. Legyél te az első!

Hasonló termékek