Összesen: 0 Ft

Előkészítők, oldószerek

Perfect Eye Super Duo: Super Bonder + Clean Magic csomag

Perfect Eye Super Duo: Super Bonder + Clean Magic csomag

Perfect Eye szuper duó előkezelő csomag, benne a különleges kötés gyorsító és fixáló Super Bonder termékünkkel és a Clean Magic kutikula nyitó előkezelő folyadékkal. Fejes Adrienn összeállított Neked egy különleges csomagot, a kedvenc előkezelő termékeivel, ráadásul ezt most -20% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Használd ezeket a minőségi előkezelő termékeket és építs tartós, gyönyörű szempilla szetteket!
Kiszerelés: 1db csomag

17 300 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

Perfect Eye szuper duó előkezelő csomag, benne a különleges kötés gyorsító és fixáló

Super Bonder termékünkkel és a Clean Magic kutikula nyitó előkezelő folyadékkal. Fejes Adrienn összeállított Neked egy különleges csomagot, a kedvenc előkezelő termékeivel, ráadásul ezt most -20% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Használd ezeket a minőségi előkezelő termékeket és építs tartós, gyönyörű szempilla szetteket!

Kiszerelés: 1db csomag

 

A csomag tartalma:

  • Perfect Eye Super Bonder kötésgyorsító és fixáló

A Perfect Eye Super Bonder egy különleges kötés gyorsító és fixáló folyadék, amellyel extrém tartós szetteket építhetsz! A Super Bonder használatával nincs szükség 24-48 órás szabály betartására, felvitele után azonnali kötést biztosít! A Perfect Eye Super Bonder különlegessége, hogy nem fehéredik ki, így a műszempilla építése előtt és után is használható: szett előtt, magán a műszempilla csíkon, fanokon is használhatod, hogy gyorsítsa a ragasztó száradási idejét, főleg alacsony páratartalomnál, valamint így a ragasztó felszívódását is elősegíti. Ha az elkészült szetten használod, akkor a folyadék rendkívül gyorsítja a ragasztó kötési idejét és maximális tartósságot biztosít!
Bármilyen szempilla ragasztóval és bármilyen technikánál használható. Flexibilis, rugalmas kötést biztosít, és akár 30%-kal tartósabb szettet építhetsz a Super Bonder használatával! A bonder emellett megköti a ragasztó kipárolgását is, így csökken az allergia és az irritáció esélye.

 

  • Clean Magic pre-treatment, előkezelő

Különleges, kutikula nyitó előkezelő folyadék. Eltávolítja a koszt, szennyeződéseket, ezáltal segíti a ragasztó tökéletes tapadását. Javasolt közvetlenül a ragasztó használata előtt felvinni, az eredeti szempillák előkezelésére, zsírtalanítására alkalmazható, valamint segít megnyitni a kutikulákat. Segít lerövidíteni a ragasztó kötési idejét, valamint tartósabbá teszi a kötést.

 

Írd meg a véleményed

Hogyan értékeled a terméket? *
  1 2 3 4 5
Értékelés

Vásárlók véleményei

Még nem érkezett vélemény. Legyél te az első!

Hasonló termékek