Összesen: 0 Ft

InLei termékek

InLei Szemöldökcsipesz - Ferde

InLei Szemöldökcsipesz - Ferde

InLei ferde szemöldökcsipesz.

5 300 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető!

Mi az az InLei® ?

Az InLei® egy olasz márka, melyet Tatiana Shcherbyna ukrán származású szempilla specialista alapított, azzal a céllal hogy létrehozzon egy KOMPLEX, TUDOMÁNYOSAN IS ALÁTÁMASZTOTT tápláló, erősítő, hosszabbító, és göndörítő kezelést a szempillák, és szemöldökök számára. A márkához 2 fő kozmetikai kezelés kapcsolódik: Lash Filler, és Brow Bomber.


Az InLei® az elmúlt pár évben igen népszerű lett kiugró minősége, és megbízhatósága miatt, így nem csoda, hogy világszerte már 30 országot meghódított.

Mi az a Lash Filler?
 

A Lash Filler egy komplex, egyedülláló kozmetikai kezelés a szempillák szépségéért, és egészségéért.

Miért komplex? Mert nem csak egy bizonyos tényezőre koncentrál, hanem mindent magába foglal amire csak egy szempillának szüksége lehet:
• tartósan ívelt szempillák
• élettel teli szín (mélyfekete, vagy igény szerint a barna árnyalatai)
• egészséges fény, selymes textúra
• 3 kezelés után 24%-kal vastagabb szempillák
• dúsabb, hosszabb szempillák  

Valóban egyedülálló? Igen, mégpedig az alábbiakban:

• Olaszországban gyártják (megfelel az Európai Unió előírásainak)
• A Milánói Tudományos Intézet által vezetett klinikai tesztekben 20 önkéntes nő vett részt, mely során azt ellenőrizték, hogy a teljes InLei Lash Filler kezelés milyen hatással van valójában a természetes szempillákra. 3 hónapon keresztül havi 1 alkalommal végezték el a kezelést az önkénteseken (összesen tehát 3-szor), és minden kezelés előtt és után mikroszkóp alatt vizsgálták a szempillákat. Az eredmény meglepően pozitív lett, azt találták ugyanis, hogy átlagban 24%-kal lettek vastagabbak az önkéntesek szempillái a 3. kezelést követően. Emellett azt is megállapították, hogy az ív is tartós marad, azaz a kezeléseket követően nem tér vissza a kiinduló állapotba a szempilla íve, hanem felfelébb irányul.
Ez máig az egyetlen olyan komplex szempillákat célzó kezelés, melynek hatkonyságát tudományosan igazolták.

Valóban egészségesebb szempillákat eredményez, ahelyett hogy roncsolná a szálakat?
Igen, ahogy már fentebb említettük, a szempillákra tett jótékony hatását a rengeteg vendég visszajelzés mellett klinikai tesztek is igazolják. A göndörítő anyagok kíméletesek a szőrszálakkal, sőt elősegítik a Filler anyag bejutását, mely ezáltal belülről erősíti a szőrszál szerkezetét, serkenti a keratinociták sokszorozódását, így teszi valóban vastagabbá, ellenállóbbá a szálakat. Nem kívülről képez lemosható bevonatot! 


Miért szeretik a vendégek a Lash Filler kezelést?

• olyan látványos lesz a saját pillájuk, amilyennek még sosem látták ezelőtt! (és mindez műpilla nélkül)
• a kezelések során egyre erősödő szempillák (nem káros!)
• elég 6-12 hetente ismételni, ez kevesebb idő és pénz ráfordítást jelent
• kezelés közben pihennek, alszanak, feltöltődnek
• megkönnyíti a mindennapokat 

Miért válasszuk a Lash Filler kezelést a szempilla lifting, vagy lamináció helyett? És mi a helyzet a szálas műszempillával?

• A szempilla lifting és/vagy lamináció, nem egy klinikailag tesztelt eljárás, nem mindig egyértelmű az anyagok pontos összetétele (többségében EU-n kívülről importált termékek).

• A lifting, és a lamináció pontos protokollja márkafüggő, önmagában ezek az elnevezések nem kapcsolhatóak egy biztos termékcsaládhoz.

• A lifting alapjában véve csak a szempillák göndörítésére lett kitalálva. A lamináció esetében a szőr kérgét valóban táplálhatja a kezelések végén használt olaj, de az nem épül be és erősíti a szőrszál szerkezetét, így nem jelent tartósan egészségesebb, erősebb szempilla állományt.

• A szálas műszempilla ha szakszerűen van kivitelezve, akkor kiváló szolgáltatás, mely megfér a Lash Filler szolgáltatás mellett a szalonban, ugyanis más a célközönség. Míg a szálas műszempilla mű szálak felhelyezésének köszönhetően feltűnőbb eredménnyel jár, a Lash Filler a természetes szempillák ívét és egészségét célozza meg. 

Írd meg a véleményed

Hogyan értékeled a terméket? *
  1 2 3 4 5
Értékelés

Vásárlók véleményei

Még nem érkezett vélemény. Legyél te az első!

Hasonló termékek