Összesen: 0 Ft

InLei termékek

InLei "ONLY1" szilikonforma csomag
InLei "ONLY1" szilikonforma csomag
InLei "ONLY1" szilikonforma csomag

InLei "ONLY1" szilikonforma csomag

"ONLY1" SZILIKONFORMA CSOMAG - 4 pár

Az InLei szilikonformák 100% tisztaságú platinum szilikonból készülnek, mely a sima szilikonhoz képest ellenállóbb anyag, magas minőségű alkotóelemekből állítják elő, orvosi eszközökhöz is hasznáják. Az InLei szilikonformákat Olaszországban tervezik, és gyártják, kifejezetten szempilla lifting kezeléshez lettek kifejlesztve.

ONLY1 CSOMAG tartalma, "natural" formák:
S1 - 1 pár
M1 - 1 pár
L1 - 1 pár
XL1 - 1 pár

Az 1-es számmal jelölt formák a "natural" vonalat képviselik, jobban megemelik a szempillákat a tőtől, és kevésbé kerekded formájúak.
A szám nélküli formák a "dolly" vonalat képviselik, azaz kerekebb ívet érhetünk el velük.

5 900 Ft

INLEI SZILIKONFORMÁK:

Az InLei szilikonformák egyedülállóan puhák, nem okoznak zavaró érzést a vendégnek, tökéletesen felfekszenek a szemhéjra.

Az "ONLY1" CSOMAG tartalma: 
S1 - 1 pár 
M1 - 1 pár 
L1 - 1 pár 
XL1 - 1 pár 

Az XXL és XXL1 formák külön megvásárolhatóak, ide kattintva.
Az "ONLY", és a "TOTAL" csomagot ide kattintva találod.

Az InLei alap szilikonformák 5 méretben, és 2 ívben kaphatóak, azaz 10 különböző féle!
A vadiúj InLei "FORMA" nevű szilikonforma 2022. májusában kerül először piacra, ennek a különlegessége, hogy bármilyen hosszú szempillához illeszkedik, íve az "L" formát idézi. A vadiúj InLei FORMÁT ide kattintva találod.

Az InLei szilikonformák az általános szilikonformákhoz képest:
- ELLENÁLLÓBBAK
- PUHÁBBAK, KÉNYELMESEBBEK
- EGYEDÜLLÁLLÓ FORMÁJÚAK, TÖBB MÉRETBEN

Az InLei FPLUS fertőtlenítőszerrel tisztítható, mely 5 perc hatóidővel baktericid, 20 perc hatóidővel fungicid, 30 perc hatóidővel virucid hatással bír. Az FPLUS-t ide kattintva találod.


Autoclávban sterilizálhatóak.
Magas hőmérsékletnek ellenállnak, nem porladnak szét, nem törnek meg sok idő elteltével sem.

Ha a Lash Filler kezelés alatt szempillafestéket is használunk, idővel besötétednek a formák, ekkor érdemes lecserélni őket.

 

Mi az az InLei® ?

Az InLei® egy olasz márka, melyet Tatiana Shcherbyna ukrán származású szempilla specialista alapított, azzal a céllal hogy létrehozzon egy KOMPLEX, TUDOMÁNYOSAN IS ALÁTÁMASZTOTT tápláló, erősítő, hosszabbító, és göndörítő kezelést a szempillák, és szemöldökök számára. A márkához 2 fő kozmetikai kezelés kapcsolódik: Lash Filler, és Brow Bomber.


Az InLei® az elmúlt pár évben igen népszerű lett kiugró minősége, és megbízhatósága miatt, így nem csoda, hogy világszerte már 30 országot meghódított.

Mi az a Lash Filler?
 

A Lash Filler egy komplex, egyedülláló kozmetikai kezelés a szempillák szépségéért, és egészségéért.

Miért komplex? Mert nem csak egy bizonyos tényezőre koncentrál, hanem mindent magába foglal amire csak egy szempillának szüksége lehet:
• tartósan ívelt szempillák
• élettel teli szín (mélyfekete, vagy igény szerint a barna árnyalatai)
• egészséges fény, selymes textúra
• 3 kezelés után 24%-kal vastagabb szempillák
• dúsabb, hosszabb szempillák  

Valóban egyedülálló? Igen, mégpedig az alábbiakban:

• Olaszországban gyártják (megfelel az Európai Unió előírásainak)
• A Milánói Tudományos Intézet által vezetett klinikai tesztekben 20 önkéntes nő vett részt, mely során azt ellenőrizték, hogy a teljes InLei Lash Filler kezelés milyen hatással van valójában a természetes szempillákra. 3 hónapon keresztül havi 1 alkalommal végezték el a kezelést az önkénteseken (összesen tehát 3-szor), és minden kezelés előtt és után mikroszkóp alatt vizsgálták a szempillákat. Az eredmény meglepően pozitív lett, azt találták ugyanis, hogy átlagban 24%-kal lettek vastagabbak az önkéntesek szempillái a 3. kezelést követően. Emellett azt is megállapították, hogy az ív is tartós marad, azaz a kezeléseket követően nem tér vissza a kiinduló állapotba a szempilla íve, hanem felfelébb irányul.
Ez máig az egyetlen olyan komplex szempillákat célzó kezelés, melynek hatkonyságát tudományosan igazolták.

Valóban egészségesebb szempillákat eredményez, ahelyett hogy roncsolná a szálakat?
Igen, ahogy már fentebb említettük, a szempillákra tett jótékony hatását a rengeteg vendég visszajelzés mellett klinikai tesztek is igazolják. A göndörítő anyagok kíméletesek a szőrszálakkal, sőt elősegítik a Filler anyag bejutását, mely ezáltal belülről erősíti a szőrszál szerkezetét, serkenti a keratinociták sokszorozódását, így teszi valóban vastagabbá, ellenállóbbá a szálakat. Nem kívülről képez lemosható bevonatot! 


Miért szeretik a vendégek a Lash Filler kezelést?

• olyan látványos lesz a saját pillájuk, amilyennek még sosem látták ezelőtt! (és mindez műpilla nélkül)
• a kezelések során egyre erősödő szempillák (nem káros!)
• elég 6-12 hetente ismételni, ez kevesebb idő és pénz ráfordítást jelent
• kezelés közben pihennek, alszanak, feltöltődnek
• megkönnyíti a mindennapokat 

Miért válasszuk a Lash Filler kezelést a szempilla lifting, vagy lamináció helyett? És mi a helyzet a szálas műszempillával?

• A szempilla lifting és/vagy lamináció, nem egy klinikailag tesztelt eljárás, nem mindig egyértelmű az anyagok pontos összetétele (többségében EU-n kívülről importált termékek).

• A lifting, és a lamináció pontos protokollja márkafüggő, önmagában ezek az elnevezések nem kapcsolhatóak egy biztos termékcsaládhoz.

• A lifting alapjában véve csak a szempillák göndörítésére lett kitalálva. A lamináció esetében a szőr kérgét valóban táplálhatja a kezelések végén használt olaj, de az nem épül be és erősíti a szőrszál szerkezetét, így nem jelent tartósan egészségesebb, erősebb szempilla állományt.

• A szálas műszempilla ha szakszerűen van kivitelezve, akkor kiváló szolgáltatás, mely megfér a Lash Filler szolgáltatás mellett a szalonban, ugyanis más a célközönség. Míg a szálas műszempilla mű szálak felhelyezésének köszönhetően feltűnőbb eredménnyel jár, a Lash Filler a természetes szempillák ívét és egészségét célozza meg. 

Írd meg a véleményed

Hogyan értékeled a terméket? *
  1 2 3 4 5
Értékelés

Vásárlók véleményei

Még nem érkezett vélemény. Legyél te az első!

Hasonló termékek