Összesen: 0 Ft

Perfect Eye Excellent Collection 6 soros

Perfect Eye Excellent Collection 6 soros CC MIX
Perfect Eye Excellent Collection 6 soros CC MIX

Perfect Eye Excellent Collection 6 soros CC MIX

Perfect Eye by Fejes Adrienn fekete CC MIX szempilla 6 soros kiszerelésben, 8-13mm hosszúságig.
Válaszd ki a pilla kívánt vastagságát, és már kosárba is teheted a terméket!

Évek óta dolgozom saját márkás termékeimen, szem előtt tartva a saját és a szakmában dolgozók elvárásait is! Fontos volt számomra elsősorban a minőség, a megfelelő ívek és a tökéletes vastagságok kialakítása! A könnyű és praktikus felhasználhatóság, mellyel megkönnyíthetjük és felgyorsíthatjuk a munkafolyamatunkat, és nem utolsó sorban a minőségi alapanyagok megválasztása, mellyel a tartósságot is befolyásolhatjuk. Egy jó szempilla nem nehezít, hanem könnyed tartást biztosít, ezáltal viselőjének is kényelmesebb, tökéletesebb hatást kölcsönöz.

Az Excellent kollekció immáron 6 soros kiszerelésben is kapható!
Hossz: 8-13mm

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy gyártói hiba miatt rossz jelzés szerepel az alumínium csíkkal rendelkező szempilla tálcák belsejében, a csomagolás külső részén elhelyezett matrica mutatja a helyes ívet és méretet! Elnézést kérünk a kellemetlenségért, és köszönjük a megértést!

3 590 Ft

Vastagság

Évek óta dolgozom saját márkás termékeimen, szem előtt tartva a saját és a szakmában dolgozók elvárásait is! Fontos volt számomra elsősorban a minőség, a megfelelő ívek és a tökéletes vastagságok kialakítása! A könnyű és praktikus felhasználhatóság, mellyel megkönnyíthetjük és felgyorsíthatjuk a munkafolyamatunkat, és nem utolsó sorban a minőségi alapanyagok megválasztása, mellyel a tartósságot is befolyásolhatjuk. Egy jó szempilla nem nehezít, hanem könnyed tartást biztosít, ezáltal viselőjének is kényelmesebb, tökéletesebb hatást kölcsönöz.

Első kollekciónk az Excellent kollekció, ami azt jelenti, hogy folyamatosan figyelembe véve a szakmai fejlődést útját, további kollekciókon dolgozunk, hogy mindenki megtalálja majd a neki legtökéletesebb szempillákat. Célunk a tökeletesség! Csakis a Perfecteye!

Kiszerelés: Az Excellent kollekció már 6 soros kiszerelésben is kapható.

Hossz: 8-13mm

Hasonló termékek