Összesen: 0,00 €

Blog

  • 2021. Október 16.

Hogyan építsd fel a karrieredet lash stylistként?

A műszempilla építés egyre népszerűbb itthon is, aminek lash stylist oktatóként természetesen nagyon örülök. Ez egy gyönyörű szakma, és annak, aki komolyan gondolja, és magas szinten elsajátítja a különböző technikákat, valóban hivatásává válik. Sokkal több, mint egy munka, ez egy életérzés. Lehetőséged van alkotni, megélni a kreativitásodat. Viszont a műszempillaépítés nem való mindenkinek. Vannak olyan készségek és tulajdonságok, amikre feltétlenül szüksége van annak, aki szeretne belevágni. Az sem mindegy, hogy hol, kinél sajátítod el az alapokat.

Tovább
  • 2021. Április 21.

Ideális páraszint műszempilla építéshez

Fontos, hogy folyamatosan mérjük a szalonban a pára szintjét. A munkánkat bizony ez is nagyban befolyásolhatja, mert nem minden ragasztó tolerálja a magas vagy éppen az alacsony párát. A levegő minősége egyébként is fontos, de egy műszempillaépítő számára elengedhetetlen, hogy ideális legyen.

Tovább
  • 2021. Április 14.

Pillák előkészítése szett felrakása előtt

A pillák tartóssága nem csak a műszempillák vagy a ragasztó tartósságától függ, hanem attól, hogyan készíted elő a vendég pilláit a szett felépítése előtt. Fontos az alaposság!

Tovább
  • 2021. Március 26.

Műszempillaépítés alapok: csipesz választása és helyes használata

Nagyon sokféle csipesz van már a piacon, egyre designosabb, szebb darabok. Ránézésre gyakran egyformának is tűnhetnek, és sokszor már nem is tudjuk eldönteni, van-e különbség közöttük vagy sem. Pedig van. 

Tovább
  • 2021. Március 18.

Amit a műszempilla ragasztókról tudnod kell

A műszempillaépítés egyik legnehezebb része a ragasztás. Rengeteg kísérletezéssel jár megtalálni a legjobb minőségű műszempilla ragasztót. Nekem sem ment egyből, de nem adtam fel. Most megosztom Veled az én tapasztalataimat.

Tovább