Összesen: 0 Ft

Blog

  • 2024. Március 8.

Ünnepeljük a nőket!

Az, hogy szépnek érezzük magunkat nőként, nagyon fontos, hiszen ez növeli az önbizalmunkat. Profi műszempillaépítőként nem csak a külső szépséget tudjuk kiemelni, hanem magabiztosságot is adunk Vendégeinknek.

Tovább
  • 2023. Augusztus 8.

Hullanak a műszempillák? Íme néhány tipp!

Amikor beüt a kánikula folyamatosan arról posztol mindenki, hogy hullanak a Vendég pillái, mit lehet tenni ellene. Nálam ez nem okoz problémát, mert van néhány trükköm, ami miatt nem számít, hogy tél van vagy nyár, a szett ugyanolyan tartós marad.

Tovább
  • 2023. Május 19.

Műszempillaépítő képzések oktatói szemmel

Manapság rengetegen hirdetnek oktatásokat jól csengő ígéretekkel, de sajnos a szakmai háttér közel sem olyan stabil, mint ahogyan azt sugallják.

Tovább
  • 2021. Október 16.

Hogyan építsd fel a karrieredet lash stylistként?

A műszempilla építés egyre népszerűbb itthon is, aminek lash stylist oktatóként természetesen nagyon örülök. Ez egy gyönyörű szakma, és annak, aki komolyan gondolja, és magas szinten elsajátítja a különböző technikákat, valóban hivatásává válik. Sokkal több, mint egy munka, ez egy életérzés. Lehetőséged van alkotni, megélni a kreativitásodat. Viszont a műszempillaépítés nem való mindenkinek. Vannak olyan készségek és tulajdonságok, amikre feltétlenül szüksége van annak, aki szeretne belevágni. Az sem mindegy, hogy hol, kinél sajátítod el az alapokat.

Tovább
  • 2021. Április 21.

Ideális páraszint műszempilla építéshez

Fontos, hogy folyamatosan mérjük a szalonban a pára szintjét. A munkánkat bizony ez is nagyban befolyásolhatja, mert nem minden ragasztó tolerálja a magas vagy éppen az alacsony párát. A levegő minősége egyébként is fontos, de egy műszempillaépítő számára elengedhetetlen, hogy ideális legyen.

Tovább
  • 2021. Április 14.

Pillák előkészítése szett felrakása előtt

A pillák tartóssága nem csak a műszempillák vagy a ragasztó tartósságától függ, hanem attól, hogyan készíted elő a vendég pilláit a szett felépítése előtt. Fontos az alaposság!

Tovább
  • 2021. Március 26.

Műszempillaépítés alapok: csipesz választása és helyes használata

Nagyon sokféle csipesz van már a piacon, egyre designosabb, szebb darabok. Ránézésre gyakran egyformának is tűnhetnek, és sokszor már nem is tudjuk eldönteni, van-e különbség közöttük vagy sem. Pedig van. 

Tovább
  • 2021. Március 18.

Amit a műszempilla ragasztókról tudnod kell

A műszempillaépítés egyik legnehezebb része a ragasztás. Rengeteg kísérletezéssel jár megtalálni a legjobb minőségű műszempilla ragasztót. Nekem sem ment egyből, de nem adtam fel. Most megosztom Veled az én tapasztalataimat.

Tovább